);

Storitve

Home / Storitve

Storitve

PARKET:

Les je ogrodje vsakega zdravega doma, lesena podloga pa povečuje vrednost bivalnih prostorov saj ponuja možnost ohranjanja tradicionalne arhitekture kot tudi snovanja modernih bivalno-poslovnih zgradb. Kvaliteten les prostoru poda pridih topline in domačnosti hkrati pa nudi idealno podlago vsakemu domu.

Pri Hornitu, vam nudimo širok izbor parketov iz različnih materialov, vrednosti in kakovosti. Ponujamo tako polaganje kot tudi brušenje parketa. Kontaktirajte nas za več informacij

LAMINAT:

Laminat je izjemno priljubljena večplastna talna obloga, ki je po videzu zelo podobna parketu. Je izjemno vsestranska, funkcionalna in vzdržljiva talna obloga, ki je na voljo v nešteto vzorcih. Sama položitev laminata je zelo hitra in enostavna, saj pri obnovi tal v stanovanju talne obloge ni nujno potrebno odstraniti. Poznamo pa tudi laminatne pode za montažo brez lepljenja imenovane KLIK in SNAP, le-te so odpornejši proti vlagi in montaža je hitrejša.

Laminat je odpornejši na obrabo in preprost za položitev. Posebna nega in vzdrževanje laminatne talne obloge prav tako ni zahtevna.

PVC-VINIL:

PVC-VINIL talne obloge so vsestranske in zagotavljajo boljšo obstojnost in odpornost na vlago. Vinilne obloge ponujajo vse prednosti laminata in se jih tudi izjemno enostavno položi, z izjemo, da se vinile lahko tudi lepi na talno oblogo. Nega vinile in vzdrževanje je zelo enostavno (primerna so tudi za tla s toplovodnim ogrevanjem).

EPOKSI in PU TLAKI:

V prostorih, ki so bolj izpostavljeni visokim obremenitvam in je večja verjetnost obrabe se uporablja Epoksi in PU tlake. Te se ponavadi uporablja v trgovskih centrih, različnih delavnicah, garažah ali tudi v nekaterih stanovanjskih objektih. Epoksi predstavlja trši material v primerjavi z PU tlaki in je primeren za zelo visoke obremenitve. Medtem ko se PU tlake uporablja tam kjer je potrebna večja elastičnost. Oba materiala sta dvokomponentna in se polagata v več slojih.